Der har jo lige været jubilæum i Danmark med frigivelsen af billedpornoen, men sexlegetøjet bliver lidt glemt i den sammenhæng.

Derfor kunne det være interessant, hvis sexlegetøjet fik den anerkendelse og frigivet for det smuds, der ofte klæber til det om, at det er noget, som man køber i snaskede smågader af nogle svedige og fedladne mænd i nogle halvskjulte butikker i kælderværelser.

For sexlegetøj har faktisk været med til at definere os i tusindvis af år og har været med til at stadfæste os som en race, der ikke bare tog til takke med samleje for at formere os, men som hurtigt opdagede, at man kunne opnå samme nydelse, der egentlig var reserveret til at forplante sig, ved at lave remedier selv.

Den slags er meget beslægtet med et at være mennesker og viser ikke alene, at vi længe har haft lysten og evnerne til at udvikle os hastigt, end hvad vores kroppe egentlig er skabt til – fordi vi har et stort sind til at tænke gigantisk og udover os selv.

Sex lejetøj viser dermed, at mennesker gennem tiden har udforsket, hvordan de kan opnå nydelse og orgasme, hvis man er heldig, på at være spidsfindig og snarrådig med der materialer, man har ved hånden.

Dette har jo så udviklet sig til en hel stor produktion, der stadig varer ved den dag i dag, men med tanke på, hvor tabubelagt sex er, og det er sexlegetøj specielt også, så kan det måske være sin plads at lave en høvisk museusmudstilling med de sexprodukter, der er de mest gængse af slagsen.

Det skal jo ikke være en udstilling, der peger fingre af tilbøjelser og fantasier gennem tiden, men en mulighed for at udstille menneskets innovative indstilling til tilværelsen fra et i forvejen tidligt stadie i vores udviklingstrin, set ud fra et seksuelt perspektiv.