advertorial

Røgelsens utrolige egenskaber 

Måske har du allerede prøvet at træde ind i et rum, hvor en rolig, balanceret og velduftende stemning breder sig over din krop og sind. Du føler dig helt i zen. 

Mange spirituelle mennesker og behandlere anvender røgelse, for at skabe netop sådanne rum. Hvor nogle anvender de velduftende pinde af rituelle grunde, som nogle kulturer har gjort det i flere århundreder, så anvender andre røgelse som en afstressende hyggespreder. Uanset om du anvender røgelse som ritualistisk redskab, eller som et element af din daglige taknemmelighed og udrensning af dit hjems energier, så er røgelse en skøn måde at fjerne dårlige vibrationer og uønskede lugte. 

røgelse

Skab rolige omgivelser og balance med duften af røgelse 

Effekten og duften af røgelse kan indvirke positivt på dit humør og din energi, men samtidig også skabe en skøn aura i dit hjem. Mange anvender røgelsens balancerende og velduftende energi i symbiose med rå og polerede krystaller, for at sprede skønne energier i deres hjemlige omgivelser. Udover røgelsens beroligende, inspirerende og afspændende effekt, så udrenser de ikke blot dårlige energier, men kan dertil også rense dine smukke krystaller. Hvis du allerede har indrettet et spirituelt alter til dine krystaller, så kan du med fordel tilføje en smuk stander til din røgelse, for at indramme et velduftende, energirigt hjørne i dit hjem. 

Hvad er røgelse lavet af? 

Der findes flere typer af røgelse du kan benytte i din udrensning. Hvor noget røgelse består af tørrede urter i bundter, såsom salvie, findes der også mange velduftende røgelsespinde, som du kan placere i en røgelsesholder. Nogle brænder også små pinde af den sydamerikanske træart, kaldet “palo santo”, som direkte oversat betyder “helligt træ” på spansk. 

3 gode grunde til hvorfor du bør anvende røgelse i dit hjem 

  1. Røgelse har en afstressende effekt
  2. Røgelse og røgelsesholdere kan tilføje et æstetisk udtryk til din indretning
  3. Røgelse kan rense dine krystaller