advertorial

Er du og din familie blevet enige om at holde sommerferien 2022 hjemme i haven? Så bør du overveje at investere ferierejse pengene i en lækker og professionelt opført træterrasse.

Hvorfor få bygget en træterrasse?

Der er mange gode grunde til at opføre en lækker træterrasse i familiens have. Først og fremmest vil din nye træterrasse kunne udgøre en smuk og charmerende ramme omkring familiens udendørs aktiviteter – for eksempel indtagelse af måltider samt leg og solbadning – de næste mange år. Og dertil kommer at en vel designet træterrasse faktisk kan udgøre et stort aktiv for din bolig og gøre denne mere værd.

Kan man få en sort terrasse?

For det meste vil træterrasser være holdt i træværkets naturlige farver, måske med en let indfarvet bejdsning. Men det kan faktisk godt lade sig gøre at få en sort terrasse i træ.

image

En sort træterrasse kan være helt utroligt stilfuld og klæde bygningen bedre end en naturfarvet ditto. Hvis dit hus for eksempel er hvidkalket eller opført i hvide kalk sandsten kan en sort terrasse udgøre en flot kontrast til det hvide murværk. Og hvis dit sommerhus er opført i sorte bjælker vil en ligeledes sort træterrasse være yderst klædelig og skabe et flot helheds indtryk.

Hvem kan opføre træterrasse på Sjælland?

Du bør altid overlade opgaven med design og konstruktion af træterrasse til de professionelle. Hvis du leder efter en dygtig tømrer, som kan hjælpe dig med at gøre drømmen om en lækker træterrasse til virkelighed, kan du altid tage kontakt til Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS.

Tømrermester Andreas la Cour har mange flotte træterrasser på sin samvittighed – sorte såvel som naturligt træfarvede, og med eller uden overdækning. Du kan se eksempler på de mange flotte træterrasser fra Andreas la Cours hånd i galleriet på hjemmesiden kun-terrasser.dk.