Sæt en alarm på din dør
dør

Sæt en alarm på din dør

advertorial

Det her drejer sig mest af alt om en hoveddør eller en anden dør, som man bruger til at komme ind i dit hjem på, hvilket kunne være en havedør eller en terrassedør.

Man bør dog også overveje en alarm til ens skur, hvis man nu har dyrt værktøj – og det samme gælder med ens garage.

Det er især smart at have en alarm på ens butik, hvor man har dyrt inventar stående og også ude på lageret – i mange sammenhænge er det faktisk et krav fra forsikringens side, at man har gjort sig den slags foranstaltninger ved at sætte alarm på og lignende, hvilket kunne være overvågning.

Det kan både være en præventiv alarm, som der larmer højt, så forbryderne helst sikker af, eller hvor der går en lydløs alarm, som der alarmere ens vagter, hvis det er en butik, eller et alarmselskab, der måske er ude at køre runde eller som så kommer ud og kigger.

image

Sæt en god alarm på din dør

Alarmen kan jo også støje for at alarmere en derhjemme, så man tjekker ud, hvad der sker; hvilket også er meget praktisk, hvis man ligger og sover.

Man kan så indstille en timer til den alarm, så hvis man kommer ind – med eller uden nøgle – så skal man indtaste en kode på et alarmskab, når man kommer ind, inden der er gået et par sekunder, så man beviser, man har adgang hertil, for ellers begynder alarmen at larme.

Den alarm kan som sagt blive aktiveret ved, at man kommer almindeligt ind, men den kan så også sættes til at virke, hvis der er nogle, der forsøger at dirke låsen op eller brække døren ned.

Det giver stor sikkerhed i ens hjem, og så beskytter man også ens flotte døre fra Klarwindows.co.uk, som man jo gerne vil passe på.