Pas  godt på dine værdier – køb et pengeskab
låse

Pas godt på dine værdier – køb et pengeskab

Passer du godt på dine ting?

Har du værdigenstande, som er mange penge værd, eller måske genstande som har høj affektionsværdi for dig?

Eller er du en virksomhed, som har behov for at sikre eksempelvis store kontantbeløb eller fortrolige dokumenter og kontrakter?

Det er ikke usævanligt, hvis du kan svare ja til et eller flere af de ovenstående spørgsmål. En del mennesker og virksomheder har nemlig nogle ting, som de af flere grunde passer ekstra godt på.

Hvordan passer du så på dine ting? 

Nogle vælger at lægge deres penge under hovedpuden, i forvisning om at så ligger de godt og trygt der. Andre gemmer dem under gulvet, og nogle graver dem sikker også ned i baghaven.

Men det er bare ikke en skudsikker løsning. Det allerbedste du kan gøre, er ganske enkelt at investere i et godt gammeldags pengeskab. Altså ikke som i Olsenbanden, hvor Egon Olsen lige kan låse pengeskabet op med lidt teknisk snilde.

Nej her skal du have fat i et moderne pengeskab, som kan serviceres af en topprofessionel fagmand. Og hvem skal du så vælge, når du skal købe et pengeskab?

Her får du navnet på en dygtig forhandler af pengeskabe

Et rigtigt godt sted at henvende sig, er hos forhandleren Thoms-laase.dk. Her finder du alt fra helt almindelige låse til adgangskontrol, videoovervågning, alarmer og altså også pengeskabe.

Du kan få det helt rigtige pengeskab, uanset om du er privatperson eller virksomhed. Du kan få et pengeskab som er forsikringsgodkendt – det er nok primært til virksomheder. Og så kan du få skabe som ikke er forsikringsgodkendte – det er primært private, som vælger denne løsning.

Du vælger selv, om dit pengeskab skal være med nøgle/kodelås eller elektronisk kodelås. Det kan være forskelligt, hvad man foretrækker, så du vælger det som passer bedst til dig.

Tag et sikkert valg og få et pengeskab.