Nemt at opbevare børnemad med lang holdbarhed
Semper børnemad

Nemt at opbevare børnemad med lang holdbarhed

Normalt skal du være meget opmærksom på, om det mad, du giver dit barn, stadig er godt nok. Børns maver er sarte, og de kan hurtigt få problemer med dem. Derfor kan du opleve, at du egentlig har tilberedt masser af nærende og lækker mad til dit barn, men at det pludselig er blevet dårligt alt sammen. I det tilfælde kan det være rart for dig at have et nødlager af færdigmad, der ikke så nemt fordærver. Dermed kan du altid være sikker på, at du har noget mad at give dit barn. For der er bestemt ikke noget sjovt ved at skulle i supermarkedet med en sulten baby.

Noget af det børnemad, der kan holde i virkelig lang tid, er Semper børnemad. De har blandt andet skabt smoothier og mad på glas, der ikke behøver at stå på køl. Det kan altså bare stå i et skab, og du kan tage det frem, når det skal bruges.

Ty til nemme løsninger, når du er stresset

Det er hårdt og stressende at være forælder. Selvom du har alle de bedste intentioner om, hvordan du gerne vil have, at dit barn skal spise, kan der være nogle dage, hvor du bare ikke kan overskue det. I det tilfælde er det helt i orden, at du tyer til nogle nemme løsninger.

Blandt udvalget af Semper børnemad finder du for eksempel også grødblandinger, som du bare skal tilsætte vand til. Derefter er de klar til brug. Det kan altså næsten ikke blive nemmere for dig – og dit barn bliver mæt og får det, som det har brug for.

I morgen har du forhåbentlig fået sovet noget mere og har dermed mere overskud til at få fremstillet noget mad til dit barn. Eller også har du ikke, og så har du i hvert fald stadig noget grødblanding i skabet.