Lad en badekarsmaler male dit gamle badekar
Male gammelt badekar

Lad en badekarsmaler male dit gamle badekar

advertorial

Et badekar, som er mærket af tidens tand, er sjældent det kønneste syn i verden. Med årene vil et badekar typisk blive trist og slidt at se på.

Emaljen på karrets inderside vil efter mange års anvendelse erodere. Dette gør at kalk, okker og rust fra vandet i rørene nemmere vil kunne aflejre sig og give anledning til brunlige eller gule plamager.

Samtidig vil emaljen få en tendens til at krakelere. Badekarrets inderside kan komme til at ligne en mosaik af revner, skrammer og misfarvninger.

Et sådant badekar er ikke alene uindbydende og uappetitligt at se på. Det er også direkte uhygiejnisk. Og derfor bør du ikke bruge et beskadiget badekar til karbad.

Få sat badekarret flot i stand med en ny emalje

Inden du smider det gamle badekar ud bør du dog overveje om ikke det er klogere at beholde det.

Først og fremmest vil badekarret kunne udgøre et aktiv for din bolig i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg. Mange familier går målrettet efter boliger med badekar i eget badeværelse. Og da der er langt imellem disse vil et badekar faktisk kunne tælle på plus siden når boligen skal sælges.

Der ud over er det faktisk både nemmere og hurtigere at lade en dygtig badekarsmaler renovere emaljen i dit badekar, end det er at skifte det ud.

En badekarsmaler kan på omtrent fire timer få dit badekar til at stå som var det ganske nyt. Du vil kunne tage badekarret i brug allerede efter et døgn. Og så er renovering af badekar meget billigere end udskiftning af samme.

Find din badekarsmaler i København

Hvis du har brug for hjælp til istandsættelse af dit badekar, og du bor i København eller omegn, hedder din badekarsmaler Emaljespecialisten. Klik ind på https://www.emaljespecialisten.dk/male-gammelt-badekar/ og få et stærkt tilbud på emaljering af badekar.