advertorial

Hvis du snorker meget, har du sikkert oplevet, at du vågner op og ikke føler dig ordentligt udhvilet. I det tilfælde kan det være, at du også lider af søvnapnø. Det er en tilstand, hvor kroppen kortvarigt holder op med at trække vejret, mens du sover.

Når din hjerne registrerer, at den ikke får nok ilt, er den nødt til at vågne lidt op for at sætte vejrtrækningen i gang igen. Din hjerne komme altså ikke til at sove hele natten, men er nødt til at vågne flere gange for at sætte gang i vejrtrækningen, der ellers burde køre automatisk, mens du sover. I det tilfælde er det jo ikke underligt, at du ikke føler dig veludhvilet om morgenen. 

Men hvad kan du så gøre, hvis du lider af søvnapnø? Der kan du for eksempel begynde at sove med en snorkeskinne. Den hjælper dig til at trække vejret på en regelmæssige måde, hvilket selvfølgelig er med til at sikre dig en god søvn. Så få bedre søvn med en snorkeskinne

image

Hvor kan jeg få en snorkeskinne henne? 

En snorkeskinne er ikke noget, som du bare kan købe i håndkøb. Det er en, som du får lavet hos tandlægen. Bor du i nærheden af Søborg, kan du kontakte Tandlægerne Søborg. De har nemlig specialiseret sig i at fremstille denne form for skinner. De vil derfor kunne gøre det hurtigt og effektivt, så du kan få en god søvn igen. 

Når du skal have fremstillet en skinne, skal du have taget mål til den. Det sker hos Tandlægerne Søborg ved hjælp af en 3D scanning. Du behøver altså ikke at have mærkelige substanser i munden til at tage et aftryk af dine tænder. 

Fra tid til anden er det en god ide, at du får justeret på din snorkeskinne, så du er sikker på, at den stadig passer til dit tandsæt. Gør du det, kan den holde i mange år fremover.