Køb bambusstrømper til træning – for mindre fodsved
Bambus strømper til job, træning eller andet

Køb bambusstrømper til træning – for mindre fodsved

Hvis du er aktiv i fitness centeret, på squashbanen eller inden for andre typer krævende idræt og motion, oplever du sikkert at dine fødder lynhurtigt bliver varme. Da træningssko som regel slutter temmelig tæt, kan det godt være svært for dine fødder at komme af med varmen, og du vil opleve, at de føles hævede og ubehagelige. Og har du samtidig øget svedtendens i fodsålerne, vil dine sokker blive gennemblødte i løbet af ingen tid, samtidig med at en ram svedlugt vil opstå.

Hvad er fordelen ved at vælge bambusstrømper til træning?

Dette er selvfølgelig langt fra optimalt, hvis du ønsker at få mest muligt ud af din træning – og at denne skal være komfortabel og uden andre gener end lidt muskel ømhed og behagelig træthed.

Når du sveder om fødderne, og disse føles varme og ophovnede vil du have lyst til at tage skoene af for at komme af med varmen og lade fødderne få frisk luft. Men for det første er dette næppe hensigtsmæssigt midt i fodbold, tennis eller styrtræningen – og for det andet vil du med din fodsved være til gene for dine omgivelser.

Alt dette kan du undgå hvis du i stedet for de konventionelle sports strømper fremstillet i bomuld eller kunststof anvender bambus strømper eller sokker. Bambus tekstil er nemlig både ventilerende og sved og lugt absorberende. Dette skyldes den porøse struktur som udgør bambus fibre, og som bevares i fremstilling af bambus strømper eller sokker.

Du vil kunne mærke en enorm forskel når du skifter fra dine gamle trænings strømper til et par strømper fremstillet af bambus tekstil. Og så mister bambus strømper eller sokker ikke deres facon, selv når du vasker dem ved høje temperaturer.

I den danske webshop på boody.dk kan du finde de lækre Boody bambus strømper i høj kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *