Installation af robotplæneklipper – Til komfort og glæde
Installation af robotplæneklipper

Installation af robotplæneklipper – Til komfort og glæde

Installation af robotplæneklipper – Gør arbejdet nemmere for dig selv 

Vi kender det alle. Sæsonen er skiftet, alting blomstrer og du kan se frem til mange måneder fremadrettet, med jævnlig vedligeholdelse af diverse typer havearbejde. Den mest tidskrævende og jævnligt udførte af disse opgaver, er oftest nedslåning af græsset på din plæne. Det kan ind imellem være svært at finde tid og overskud til dette og det er du heldigvis ikke længere nødt til.

Med en robotplæneklipper bliver dette ordnet automatisk og du vil ikke længere være afhængig af at ordne dette, da det allerede bliver gjort for dig. Det giver dig friheden, til at bruge din tid på de ting som betyder noget for dig.

Installation af din robotplæneklipper er det første skridt og denne del kræver, en smule finesse. Derfor anbefaler vi at få en fagmand til at ordne dette for dig, så du er sikret de pæneste og mest langtidsholdbare resultater. 

Der er 3 ting som er vigtige at tage højde for, inden installationen: 

• 1. Ladestationen kræver et udendørs strømstik – hvor har du et?
• 2. Ladestationen har bedst af en skyggefuld placering – dette forlænger robottens levetid.
• 3. Hvis græsset er nyslået, får du en flottere resultat på nedlægningen af kanttråden.

Vores professionelle og servicemindede medarbejdere nedsætter kanttråden i jorden, så robotten kan føle dens rute og ikke ender op i dit blomsterbed. Derudover skal der være en energikilde til stede, for at opladningen af robotten kan finde sted. Vi udfører et flot, grundigt og næsten usynligt stykke arbejde, så du fremadrettet kun skal bruge din tid på at nyde din have. Har naboen brug for en hånd med haven? Så kan i med fordel tage en snak, omkring jeres ønsker for forbedring. Vi kører nemlig hver eneste uge imellem mandag-lørdag og kan tilbyde dig og dem som er bosat omkring dig, vores specielle nabo-rabat. Så er du sikret et godt forhold til dine naboer, samt en mindre arbejdsbyrde til dig selv. 

Har du spørgsmål til installation af robotplæneklipper på din ejendom? Så kan du med fordel se mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *