Her kan du bestille professionelle IR-temperaturmålere
IR-temperaturmålere

Her kan du bestille professionelle IR-temperaturmålere

advertorial

Hvis du er på jagt efter IR-temperaturmålere, er du landet det helt rette sted. Der findes i dag et hav af forskellige mærker og producenter af IR-temperaturmålere. Der er derfor også store forskelle i priserne og kvaliteten på, hvilken IR-temperaturmåler du vælger. Du bør derfor være opmærksom på, hvilken variant du vælger samt, hvad du skal bruge den til. 

I denne artikel kommer vi nærmere ind på, hvad en IT-temperaturmåler er, hvad du kan bruge den til, samt hvor du kan finde en IR-temperaturmåler af høj kvalitet til billige penge. 

Hvad er en IR-temperaturmåler?

En IR-temperaturmåler er et termometer som måler med infrarød strålinger. Det er ideelt at anvende, hvis du skal have lavet målinger af overflader eller afstande. Det kan f.eks. være aktuelt ved en måling, hvor du ikke kan eller skal røre ved overfladerne. Fordelen ved at bruge en IR-temperatur måler er, at du hurtigt og nemt kan få en måling på temperaturen af overfladen.

Der er som sagt forskel på kvaliteten af en IR-temperaturmåler. Det hænger som oftest sammen med, hvor mange grader den kan måle. De fleste kan måle en temperatur fra -50 grader og helt op til 380 grader. Hvis du vælger en professionel IR-måler af høj kvalitet, vil den kunne måle fra -50 grader og helt op til +2000 grader. Det er en markant forskel og afhænger også i særlig grad af, hvad du skal måle og arbejder med til hverdag.

Hvor kan du købe en professionel IR-temperaturmåler henne?

Hvis du er i markedet for at finde et af de bedste IR-temperaturmålere, skal det være fra OPTEX i Japan. Her har vi undersøgt de forskellige steder du kan købe det fra. Vi kan herudfra varmt anbefale dig at tage kontakt til alfainstruments.dk. Her kan du se deres priser på de forskellige transportable og stationære modeller.