Gode råd til dig der skal male
Malerfirma Lyngby

Gode råd til dig der skal male

Om du skal male en enkelt væg eller hele lejligheden, er der en række gode råd, du med fordel kan have i baghovedet – og dem deler vi med dig lige her.

Det kan hurtigt virke helt uoverskueligt at gå i gang med malerrullen, men hvis du har det rette udstyr og en grundlæggende plan, bliver det lettere at forstå. Alternativt kan du søge hjælp hos din lokale maler, fx på https://malerkanonen.dk/malerfirma-lyngby/.

Men hvad er det for baggrundsviden, du skal have, inden du går i gang. Jo – du skal vælge den rigtige maling, have udstyr af god kvalitet og ikke mindst kende den bedste rækkefølge for malerarbejdet.

Læs med under billedet, hvor vi dykker lidt mere ned i kvaliteten af den maling, du vælger.

Vælg en god maling

Uanset om du maler ude eller inde, er det alfa og omega at du vælger en maling af god kvalitet. Alternativt skal du male igen og igen for at få malingen til at dække, og så er det klart, at du går død i det.

Inden du vælger maling skal du derfor overveje:

1) Hvor skal malingen bruges? Der er forskel på, om du skal male et køkken, et soveværelse eller en entré, så gør dig klare tanker på forhånd.

2) Skal du male lister og karme? I så fald bør du vælge en særlig maling til træ, der også gerne må have en højere glans end vægmalingen, da lister og karme er mere udsatte for stød og lignende.

3) Har du valgt en god kvalitet? Det er fristende at købe den billigste maling for at spare penge, men det er ikke nødvendigvis en god idé. Nok er der penge at spare her og nu, men som regel vil du opleve, at malingen dækker dårligere, og at du derfor har brug for langt mere – og så bliver prisen alligevel den samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *