Find det rigtige militærudstyr
militær udstyr

Find det rigtige militærudstyr

advertorial

Det er vigtigt, at du som militærmand har udstyr, der beskytter dig. Derfor må du ikke gå ned i pris eller kvalitet, når det drejer sig om militærudstyr. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil skrive om hvilket udstyr, som er vigtigt du har med dig. 

1. Ordentligt fodtøj

Når du er afsted på patrulje, så er det vigtigt du har ordentligt fodtøj på. Du kan være afsted i længere tid, hvor det er vigtigt, at du ikke får ømme fødder. Det kan være helt essentielt for dig og din præstation, at dine fødder kan holde til de mange timer på benene, samt at dine fødder kan holde varmen. Du kan nemlig risikere at komme afsted i forskelligt slags klima, så dit fodtøj skal egne sig til alt muligt vejr.

2. Funktionel rygsæk

Din rygsæk skal gerne være indrettet sådan, at du har mange rum til at opbevare og holde styr på dine ting i. Du skal slæbe rundt på din rygsæk i længere perioder, så det er vigtigt den giver dig god støtte og sidder godt på dine skuldre. Ligesom med fodtøj, så skal din rygsæk også kunne klare forskelligt slags klima, så hvis du er i et område med ekstrem nedbør, så er det vigtigt din rygsæk er vandtæt. 

3. Varmt overtøj

Du kan risikere, at du skal tilbringe natten ude i det fri. Og det kan ofte være uden et telt. Derfor skal du være godt pakket ind, så du ikke ligger og fryser. Selvom du er i et varmt område, så kan natten godt blive temmelig kold. Her er det vigtigt, du finder overtøj, der kan holde din krop dejlig varm, så du er klar, hvis du pludseligt skal op på benene. Du skal naturligvis også have overtøj, der har det rette camouflage til din enhed. Det er oftest det, der hedder M84, som man bruger i den danske hær.