Få den meste kompetente hjælp til VVS i Svendborg
vvs svendborg

Få den meste kompetente hjælp til VVS i Svendborg

Har du brug for at ændre på de faste VVS installationer i din bolig, for eksempel i forbindelse med renovering af køkken eller bad, skal du have fat på en autoriseret VVS installatør. Det er nemlig ikke noget du må rode med selv.

Hvorfor må jeg ikke selv foretage VVS arbejde i min egen bolig?

I følge gældende dansk lov er det kun en autoriseret VVS installatør som må foretage ændringer på de installationer som indbefatter elementer du ikke umiddelbart kan skrue løs og tage med dig ud af bygningen. Det er meget vigtigt at du iagttager denne regel – den er ikke indført for at genere dig, eller for at gøre VVS manden rig, men for at beskytte dig og de øvrige beboere i ejendommen.

Skulle du komme til at lave fejl i dine VVS installationer kan det nemlig få fatale konsekvenser. En forkert samling kan medføre tilbageløb i dine vandrør hvilket igen kan føre til sammenblanding af spildevand og drikkevand, og dermed risiko for forgiftning hos øvrige beboere tilsluttet rørnettet i bygningen. Og kommer du til ved dit klamphuggeri at afstedkomme læk på en gas ledning kan du gøre dig skyldig i eksplosioner eller kultilte forgiftning, og således potentielt få andre menneskers liv på samvittigheden.

Få den bedste hjælp til VVS i Svendborg

Er du bosiddende i den østlige del af Fyn, og har du brug for hjælp fra en erfaren autoriseret VVS installatør? Så kan du med fordel kontakte Hybel VVS Teknik ApS. Hybel VVS Teknik ApS har igennem generationer hjulpet beboere i Odense, Svendborg, Nyborg og Faaborg til holdbare og tidssvarende VVS installationer. Hybel VVS Teknik ApS kan tilbyde VVS hjælp i Svendborg uanset om du har brug for en akut håndsrækning til et sprunget vandrør eller om du ønsker modernisering af dine VVS installationer. Kontakt Hybel VVS Teknik ApS via hjemmesiden hybel-vvs.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *