Du bør altid starte med loftisolering, når du efterisolerer dit hjem
loftisolering

Du bør altid starte med loftisolering, når du efterisolerer dit hjem

Hvis du synes, at dit hjem ikke er varmt nok om vinteren, er det muligvis, fordi det ikke er isoleret godt nok. Det er derfor en god ide at tage nogle penge fra vedligeholdelsesbudgettet til at få lagt noget mere isolering ind i huset. Du bør altid starte med at få efterisoleret dit loft, frem for at starte med at efterisolere væggene. De kommer altid i anden række. Det skyldes, at varme, som du sikkert ved, stiger opad. Der vil derfor forsvinde langt mere varme gennem dit loft, end gennem dine vægge. Derfor skal du altid starte med loftisolering

Det kan virke som et dyrt projekt, der virkelig vil dræne din vedligeholdelseskonto, men sådan er det langt fra. Det koster ikke særlig meget, og typisk har du tjent din investering hjem i løbet af et par år, fordi du sparer så mange penge på varme. Det er derfor en rigtig god ide at sørge for, at dit hus bliver bedre isoleret. Ikke bare for din egen skyld, selvom det selvfølgelig er det vigtigste, men også fordi det kan være med til at øge husets værdi. Det kan derfor give dig nogle flere penge for huset, hvis du overvejer at sælge det.

Et godt firma at overveje, hvis du skal have lavet loftsisolering, er efterisoleringdanmark.dk. De har stor erfaring og kan klare det i løbet af kort tid. Du får dermed både et resultat af en rigtig god kvalitet og får klaret arbejdet i en fart. Det kan være meget stressende og irriterende at skulle leve med en masse håndværkere rundt om huset, men det behøver du altså ikke at frygte, når du bruger dem. 

Når du skal finde et firma, er det dog altid en god ide, at du får tilbud fra mindst tre firmaer på opgaven, så du kan være sikker på, at du finder det billigste.